• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

snickare helsingborg snickare munka ängelholm höganäs byggnadsvård skåne ekobygg skåne Renovering av Äldre Hus snickarfranck

Referenser

Vi har anlitat Jesper flera gånger för större renoveringsprojekt i vårt gamla hus från slutet på 1800-talet. Det har bland annat handlat om golvläggning, regling, isolering och montering av gipsskivor.

Jesper är mycket pålitlig och en av få hantverkare vi träffat som faktiskt håller överenskomna tider! Han är noggrann och gör sitt jobb med hög kvalité. Vi kan därför med glädje rekommendera SnickarFranck!

Ulrika & Johan Ludvigsson, Gånarp

073 - 084 57 24

Vi bor i ett äldre hus med många prång och där inga väggar är raka. Det krävs både uppfinningsrikedom och kreativitet för att få till snygga lösningar, vilket Jesper definitivt har. Vi kan varmt rekommendera honom!

Kerstin & Jon Pedersen, Ängelholm

070 - 456 72 20

Till vårt 20-talshus har Jesper byggt en altan och ett plank. Hans noggrannhet, yrkeskunnande och sinne för detaljer har lett till att vi är väldigt nöjda med resultatet Han är lyhörd och lätt att föra en dialog med, vi kan varmt rekommendera honom.

Marcus Briesenfeldt, Höganäs

I vår skånelänga utan några räta vinklar någonstans fick vi snabbt och snyggt en platsbyggd garderob och ett gavelfönster. Vid nästa byggjobb ringer vi snickare Jesper igen. Kan varmt rekommendera!

Mia Brinck & Björn Owenmark, Ängelholm

076 - 870 64 46

Jesper är en pålitlig och kunnig snickare med stor kunskap inom miljöbygg. Han är trevlig, kommer på avtalad tid och lyssnar in kundens önskemål.

Pär Klyvner, teknisk chef på Ekoisolering i Åhus

073 - 522 79 01

Jesper är en mycket skicklig och noggrann snickare. Dessutom är han trevlig. Vi är väldigt nöjda med vårt uterum som Jesper byggde åt oss 2014.

Ann-Christin & Örjan Mjörnheden, Utvälinge

070 - 779 32 95

Jesper är noggrann och hittade annorlunda lösningar med känsla för träet och vårt gamla hus.

Kerstin Ahlström & Zoltan Köhalmi, Vejbystrand

070 - 820 66 61