• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

snickare helsingborg snickare munka ängelholm höganäs byggnadsvård skåne ekobygg skåne Renovering av Äldre Hus snickarfranck

 

Renovering av Äldre Hus

Vi bygger om och renoverar i äldre torp och gårdar, med varsam hand och kärlek till de gamla materialen. Vi samarbetar med erfarna specialister inom de gamla hantverken och som din entreprenör kan SnickarFranck erbjuda dig hjälp med alltifrån det kilsågade golvet till omläggningen av ditt halmtak. 

Din nya övervåning ...

Ett klassiskt SnickarFranck-projekt kan se ut här: Vi inreder din oisolerade övervåning. Vi suger ut förverkad lösull och kutterspån, bygger luftspalt och isolerar med ekoisolering. Vi riktar de gamla bjälkarna och lägger ett vackert massivt trägolv. Ek, rödek, ask, björk eller al från vårt närmaste sågverk. Eller gran- eller furugolv som kan såpskuras. Vi bygger nya sovrum, badrum och kökspentry, inreder med platsbyggda bokhyllor, reser stödbensväggar och utökar med förvaring i kattvindarna. Vi skapar nya ljusinsläpp med takkupor och gavelfönster, lägger om det gamla taket eller ersätter med ett vackert stråtak. Fasaderna får ny träpanel från den lokala sågen. Fönstersmygar i trä, lister och träfodringar sågas och profileras för att passa stilen i ert hus. Slutligen ser vi till så att alla ytskikt görs med traditionella naturliga material som borgar för en både vacker och hälsosam inomhusmiljö.