• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

snickare helsingborg snickare munka ängelholm höganäs byggnadsvård skåne ekobygg skåne Renovering av Äldre Hus snickarfranck

Traditionellt Bygg

SnickarFranck utför det mesta inom traditionellt byggnadssnickeri. Från renovering, om- och tillbyggnad till utemiljö, nybyggnation och inredning. Vi gör även alla nödvändiga ritningar för bygglovet.

Renovering, Om- och Tillbyggnad (ROT)

Vår snickarfirma har bred erfarenhet av ROT-arbeten. Vi utför småjobb som att sätta in fönster, byta en gammal hängränna eller montera ett nytt kök. Eller så gör vi mellanstora jobb som att bygga till ett vedskjul, en takkupa eller ett nytt uterum. Större arbeten kan handla om att förvandla en oisolerad vind till inflyttningsklar övervåning. Vi hjälper dig också med både bygglovsritningar och ROT-avdrag.

Små byggnader & Underentreprenad

SnickarFranck kan utföra nybyggnationer av mindre hus och lokaler, såsom friggebod och attefallshus. Till dig som är totalentreprenör kan vi stå som underentreprenör och bistå vid uppförandet av större byggprojekt så som villor, gårdslängor eller ekohus. 

Inredning

 

I samband med renovering och ombyggnad utför vi olika typer av inredningsarbeten. Från platsbyggda garderober och skräddarsydd förvaring, till montering av kök och badrum eller inredning av en CamperVan (egenbyggd husbil). Här hjälper även designutbildad personal i vårt företag till med den estetiska utformningen om så önskas.

Utemiljö

För din utemiljö kan SnickarFranck bygga dina trädäck, staket och spaljéer. Kanske dags för en ny pergola, grind eller varför inte ett utegym? Om du vill gör vi allt i klimatsmarta, giftfria material.

 

Utöver rent snickararbete kan vi i vårt företag erbjuda estetisk rådgivning samt hjälp med utformning av din utemiljö. Skulle du vilja göra om eller skapa en helt ny trädgård har SnickarFranck ett nära samarbete med en kvalificerad landskapsarkitekt.

Entreprenad

För riktigt stora byggprojekt står SnickarFranck som entreprenör och anlitar välrenommerade samarbetspartners inom alltifrån markarbeten, el och VVS till kakelsättare, murare och trädgårdsanläggare.

 

För dig som vill inreda ett äldre hus, eller vill bygga nytt med ekologiska material samarbetar vårt företag med meriterade hantverkare inom byggnadsvård, möbelsnickeri och ekoisolering.