top of page
  • jesper6224

Full rulle på Allegården under 2023!


Nu har vi spikat datumen för det kommande årets stora arrangemang på Allegården!

Vi har glädjen att presentera nya såväl som ”gamla” traditioner.

.

7-10 April Konstrunda med ”prova-på”

Under påskhelgen kommer vi att fylla stallet med konst från lokala konstnärer. Medverkande är medlemmar i Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp eller Fria Konstnärers Gille. Dessutom kommer vi att erbjuda workshops där man kan få prova-på t.ex. keramik, akvarell och att måla med eld och bivax.

.

29 April Hälsodag med prova på träning, föreläsningar och behandlingar

En härlig dag med massor av prova-på workshops och föreläsningar i hälsans tecken. Testa allt från yoga, balansträning för seniorer till tabata och qi gong. Boka även in dig på välgörande behandlingar.

.

17-18 Juni Trädgårdsrunda med Trädgårdsfest för hela familjen

Allegården öppnar sin vackra parkliknande trädgård under trädgårdsrundan. Dessutom passar vi på att ha en trädgårdsfest under lördagen med lite extra festligheter. Kom och njut av en grönskande trädgård med blommande rododendron och en gofika.

.

9 September Framtidsmarknad med Ekobygg- och Byggnadsvårdsmässa

Ekobygg- och byggnadsvårdsmässan som vi hade under invigningen förra året blev en stor succé. Så nu kör vi mässan igen men fyller hela Allegården med en festlig marknad med temat "En mer hållbar framtid".

.

4-5 November Allhelgonasalongen med Ljusvandring

Repris på förra årets mycket uppskattade Allhelgonasalong. Konstutställningen är ett samarbete mellan Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp och Fria Konstnärers Gille. Under eftermiddagen fyller vi även salen med trevlig musik samt hundratals tända ljus i den fina parkliknande trädgården.

.

9 December Julmarknad på Allegården

Jul på Allegården är redan en tradition! Vi kör repris på förra årets stora succé med en härlig julmarknad på Allegården. Denna gång fyller vi samtliga lokaler vi har på gården.

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page