top of page
Image by Vidar Kristiansen

Vad är ett Tiny House?

 

SnickarFranck kommer att göra flera olika projekt tillsammans med Stiftelsen Bifrost. Ibland är projekten stora och ibland små. Som den här lilla informationsbroschyren om Tiny House.

Tiny house-rörelsen har växt mycket på senare tid och uppmärksammats både i internationell och nationell media. Fortfarande är det dock mycket som står oklart när det gäller att bo i tiny house. Boverkets regler är inte anpassade efter en minimalistisk livsstil och det närmaste man kan komma är regler gällande attefallshus och eventuellt kollektivboende. 

Stiftelsen har därför tillsammans med SnickarFranck tagit fram en informationsbroschyr som förhoppningsvis ska ge lite klarhet i vad som gäller att bygga och bo tiny house. Dessutom hoppas vi att det ska inspirera folk till att våga välja en spännande och alternativ livsstil!

SnickarFranck har redan fått flera förfrågningar på om vi kan bygga tiny house. Vi har några spännande projekt på planeringsstadiet på gång. Är du intresserad av ett litet fristående hus? Oavsett om du vill ha ett gästhus eller bygga en komplementbostad, välkommen med din förfrågan!

Skärmavbild 2021-08-21 kl. 11.46.26.png
bottom of page