IMG_5119.jpeg

Allegården
 

- Visionen om ett centrum för hållbart byggande, byggnadsvård och kultur i nordvästra Skåne
 

Helt fantastiskt nog har en stor dröm gått i uppfyllelse för SnickarFranck! Under våren 2022 blev vi lyckliga ägare till fastigheten Allegården i Hjärnarp, Ängelholms kommun. Vackert belägen vid foten av Hallandsåsen ligger den historiska gården strategiskt väl till för företagets ändamål. Med 1000 kvm ekonomibyggnader och 4 hektar mark lämnar Allegården dörrarna öppna till att förverkliga många av SnickarFranck visioner.


Först och främst kommer Allegården att vara en utgångspunkt för företagets verksamhet med allt material och alla verktyg samlade på en plats. Ett litet snickeri står sedan på önskelistan och även en butik som säljer ekologiska byggvaror samt byggnadsvårdsprodukter.

Pssst... du vet att du redan idag kan beställa vissa ekologiska byggvaror och byggnadsvårdsprodukter från oss? Kika in på vår sida om försäljning.

Men Allegården är en del av en mycket större vision. Vi önskar att tillsammans med Stiftelsen Bifrost skapa ett nytt centrum för hållbart byggande, byggnadsvård och kultur i nordvästra Skåne. Planer finns på att hålla kurser, utbildningar, marknader inom området hållbart boende och byggande.

 

Håll utkik i våra sociala medier och på vår nyhetssida vad som händer på Allegården. Invigning är planerad till den 17 september. Varmt välkommen då!

 

Just nu söker vi försäljare/utställare till invigningen läs mer i våra nyheter eller se nedan.

 

Invigningen_Allegarden_flygblad_delta.jpg
IMG_0480.jpeg
IMG_6819.jpeg
CDF122EA-2DEB-43ED-9FF0-3CE3F3DEC12E.JPG