top of page
  • jesper6224

Snickare sökes!Byggnadssnickare med erfarenhet/intresse av ekobygg/byggnadsvård


SnickarFranck Ekobygg och Byggnadsvård


Snickare/Byggnadssnickare

Kommun: Ängelholm

Omfattning: Heltid/Deltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningsform: Provanställning/Tillsvidare

Antal jobb: 1


Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

Snickare/Byggnadssnickare - 3 års erfarenhet eller mer. Flytande svenska.

Körkort

B - Egen bil krävs


Om jobbet

SnickarFranck Ekobygg och Byggnadsvård utför byggnadssnickeri med hållbara, sunda material och har främst specialiserat sig på renovering och tillbyggnad av äldre hus.


Våra beställare är i huvudsak privatkunder som förvärvat torp eller gårdar som de vill renovera på ett hållbart sätt, med respekt för det gamla hantverket och med sunda klimatsmarta byggnadsmaterial.


Vi utför även renovering och nyproduktion av moderna hus och stugor i de fall kunden är intresserad av att bygga med ekologiska material och tekniker. En del renoveringsarbeten av museal karaktär kan också förekomma, dvs renovering i kulturmärkta byggnader.


Vi utgår från Ängelholms kommun (Hjärnarp) och arbetar främst i nordvästra Skåne, men åtar oss ibland även projekt i andra delar av Skåne och södra Halland.


Vi söker dig som har god erfarenhet av träarbeten. Lärlingar har vi tyvärr inte utrymme till i nuläget utan du måste vara en självgående snickare. Erfarenhet inom byggnadsvård alternativt timring är önskvärt. I annat fall ser vi att du har ett genuint intresse för äldre hus och ekologisk byggnation samt vill lära dig mer inom detta område.


Vi ställer höga krav på att du är både noggrann och effektiv när du jobbar, håller god ordning på arbetsplatsen och van att ta eget ansvar samt har god planeringsförmåga. Du fungerar lika bra ensam som i lag, har god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är trygg i dina egna färdigheter och samtidigt ödmjuk och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är lyhörd för instruktioner och har lätt för att lyssna in kundens önskemål.


Vi värderar personliga egenskaper högt. Med glädje gör du ett gott hantverk och både dina kollegor och kunder vill gärna samarbeta med dig. Då vi är ett litet företag är god personkemi med det etablerade arbetslaget en grundförutsättning för vidare anställning.


Hos oss kommer du att arbeta i ett positivt lag med härliga kollegor. Vi är ett växande företag med en spännande framtid. Ekologiskt byggande har bara börjat och efterfrågan på kunnande och kompetens inom byggnadsvård är mycket stor. Vi har redan i nuläget en kölista som i vissa fall sträcker sig över flera år. Vi arbetar aktivt med medbestämmande och är lyhörda gentemot de anställdas önskemål och behov. Vi vill skapa och upprätthålla en arbetsgemenskap där alla trivs och med en stolthet och glädje över de arbeten vi utför. Kontinuerlig fortbildning inom ekobygg och byggnadsvård ingår i tjänsten.


Vi tillämpar provanställning som i förlängningen kan leda till tillsvidareanställning.


Sammanfattning kvalifikationer:

- B-körkort

- Flytande svenska

- God yrkeserfarenhet

- Erfarenhet/intresse för ekobygg och byggnadsvård

- Hög arbetsmoral

- Effektiv, flexibel och god planeringsförmåga

- Ordningsam och noggrann

- Självständig och initiativtagande

- God social kompetens samt positivDu får:

- Arbeta med byggnadsvård och ekologiska/sunda material

- Varierande arbetsuppgifter i inspirerande miljöer

- Kreativt skapande arbete med utrymme för personligt och yrkesmässigt växande

- Trevliga och pålitliga arbetskamrater

- Fortbildning och brett medbestämmande

- Jobba i ett växande företag med en spännande framtidI din ansökan vill vi se:

- CV med personligt brev (berätta om dig själv, dina erfarenheter och varför du är intresserad av att jobba just hos oss)

- Bilder och information om något referensprojekt du genomfört under de senaste åren där yrkesskicklighet tydligt framgår, inklusive tillhörande referenspersoner med kontaktuppgifter.


OBS! Endast seriösa ansökningar som uppfyller samtliga angivna kriterier. Vi är inte intresserade av sökande utan god erfarenhet inom byggnadssnickeri. Tyvärr kan vi i dagsläget ej ta emot lärlingar. Vi kommer inte att svara på ansökningar som ej uppfyller kraven.


Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön


Arbetsgivaren

SnickarFranck Ekobygg och ByggnadsvårdSkicka ansökan till: info@snickarfranck.se
118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page