top of page
annons_snickarfranck_21.jpg

Byggnadssnickare med erfarenhet av ekobygg/byggnadsvård

Omfattning: Heltid/Deltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningsform: Provanställning/Tillsvidare

Antal jobb: 1-2

Ort: Ängelholm 
 

Snickare/Byggnadssnickare - 5 års erfarenhet eller mer. B - Egen bil krävs

Om jobbet

SnickarFranck Ekobygg och Byggnadsvård utför byggnadssnickeri med hållbara, sunda material samt har även specialiserat sig på renovering av äldre hus. 

 

Våra beställare är i huvudsak privatkunder som förvärvat torp eller gårdar som de vill renovera på ett hållbart sätt, med respekt för det gamla hantverket och med sunda klimatsmarta byggnadsmaterial. 

 

Vi utför även renovering och nyproduktion av moderna hus och stugor i de fall kunden är intresserad av att bygga med ekologiska material och tekniker. En del renoveringsarbeten av museal karaktär kan också förekomma, dvs renovering i kulturmärkta byggnader.

 

Vi utgår från Ängelholms kommun och arbetar främst i nordvästra Skåne, men åtar oss ibland även projekt i andra delar av Skåne, södra Halland och Småland. Det kan ingå traktamentsarbete med övernattning på annan ort vilket du måste vara öppen för.

 

Vi söker dig som har god erfarenhet av träarbeten inom byggnadsvård och timring, alternativt erfarenhet som byggnadssnickare med ett genuint intresse för äldre hus och ekologisk byggnation. Vi ställer höga krav på att du är både noggrann och effektiv när du jobbar, håller god ordning på arbetsplatsen och van att ta eget ansvar samt har god planeringsförmåga. 

 

Du fungerar lika bra ensam som i lag, har god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är trygg i dina egna färdigheter och samtidigt ödmjuk och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är lyhörd för instruktioner och har lätt för att lyssna in kundens önskemål. Vi värderar personliga egenskaper högt och vi ser gärna att du är en omtänksam och varm person med lite humor och med en stabil självkänsla. Med glädje gör du ett gott hantverk och både dina kollegor och kunder vill gärna samarbeta med dig. God personkemi med det etablerade arbetslaget är en grundförutsättning för vidare anställning.

 

Erfarenhet av arbetsledning är något vi speciellt letar efter just nu. Vi önskar att du kan leda arbetet på en byggarbetsplats. Att du kan bevaka att maskiner och material finns på plats och att du samordnar arbete med underentreprenörer. Du kommer också ha ansvar för att arbetet utförs enligt gällande ritningar och anvisningar och för att säkerhetsföreskrifter följs. Dessutom ingår visst personalansvar.

 

Hos oss kommer du att arbeta i ett positivt lag med härliga kollegor. Vi är ett växande företag med en spännande framtid. Ekologiskt byggande har bara börjat och efterfrågan på kunnande och kompetens inom byggnadsvård är mycket stor. Vi har redan i nuläget en kölista som i vissa fall sträcker sig över flera år. Vi arbetar aktivt med medbestämmande och är lyhörda gentemot de anställdas önskemål och behov. Vi vill skapa och upprätthålla en arbetsgemenskap där alla trivs och med en stolthet och glädje över de arbeten vi utför. Kontinuerlig fortbildning inom ekobygg och byggnadsvård ingår i tjänsten. 

 

Vi tillämpar provanställning i form av tim- eller projektanställning som i förlängningen kan leda till tillsvidareanställning, eller löpa vidare som tim- eller projektanställning, allt beroende på förutsättningar och önskemål. 

 

Sammanfattning kvalifikationer:

-       B-körkort

-       Flytande svenska

-       Stor yrkeserfarenhet

-       Erfarenhet av arbetsledning ett pluss

-       Erfarenhet/intresse för ekobygg och byggnadsvård

-       Hög arbetsmoral

-       Effektiv och god planeringsförmåga

-       Ordningsam och noggrann

-       Självständig och initiativtagande

-       God social kompetens samt positiv

-       Flexibel, god samarbetsförmåga, omtänksam samt lyhörd


 

Du får:

-       Arbeta med byggnadsvård och ekologiska/sunda material

-       Varierande arbetsuppgifter i inspirerande miljöer

-       Kreativt skapande arbete med utrymme för personligt och yrkesmässigt växande

-       Trevliga och pålitliga arbetskamrater

-       Fortbildning och brett medbestämmande

-       Jobba i ett växande företag med en spännande framtid


 

I din ansökan vill vi se:

-       CV med personligt brev (berätta om dig själv, dina erfarenheter och varför du är intresserad av att jobba just hos oss)

-       Bilder och information om 3 referensprojekt du genomfört under de senaste åren där yrkesskicklighet tydligt framgår, inklusive tillhörande referenspersoner med kontaktuppgifter.

 

OBS! Endast seriösa ansökningar som uppfyller samtliga angivna kriterier. Vi är inte intresserade av sökande utan mycket god erfarenhet inom byggnadssnickeri. Tyvärr kan vi i dagsläget ej ta emot lärlingar. Vi kommer inte att svara på ansökningar som ej uppfyller kraven.

Skicka ansökan till: info@snickarfranck.se

bottom of page